2009. március 1., vasárnap

csirkemáj baconba göngyölve



A csirkemájakat egyenként belegöngyölöm a bacon szalonnába, majd lefóliázott tepsiben megsütöm 180 fokon kb 15 percig. Ezt követően leveszem a főliát és még 5 percig pirítom.

A májat nem kell sózni, mert a szalonna sós, és a májat amúgy is jobb a végén sózni, akkor nem lesz kemény

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Bocsánat, hogy máris beledumálok.... De ezt a barátnőm úgy csinálja, hogy a májakat megszórja majorannával, a bacont pedig vékonyan megkeni mustárral. Nyami... Próbáld ki úgy is!!!! :) :)

Lazac írta...

Nagyon jó, hogy beledumálsz....ez nagyon jó tipp, köszönöm szépen, legközelebb így lesz :)

Lazac írta...

A Kedvesemnek ez az egyik kedvenc reggelije...legközelebb ki fogom próbálni azzal a módszerrel is amit javasoltál, és mégegyszer köszönöm...minden ötletet, javaslatot szívesen fogadok. Nem vagyok egy konyhamágus, csak szeretek főzni :)

Béb írta...

Szerintem ez nem is a Te blogod Anyus! Túl sok itt a hús... :-P

Bafki, nyáladzok itt...

Lazac írta...

Igenis az enyém, ne feledd, hogy egy Piranhára főzök. wehehe :D:D:D