2009. március 1., vasárnap

tejszines gomba



Az étel wokban készült, ezért kicsit sötét a háttér. Éppen ma olvastam, hogyan kell jól ételt fotózni, hát van még mit gyakorolni.
Hozzávalók : egy csomag vegyes erdei gomba ( mirelit) egy dobozka csiperke gomba /friss), hagyma, só, pors, olaj, petrezselyemzöld, növényi alapú főzőtejszín
A hagymát apró kockákra vágom, és olajon megfonnyasztom. Ezt követően hozzáadom a gombákat, egyszerre a mirelitet is és a frisset is, majd nagy lángon sütöm. Mivel a mirelit elég sok levet enged egyáltalán nem fog odakapni. Sózom, borsozom, majd teljesen elpárolom róla a levét. Ezt követően felöntöm 2 dl növényi alapú főzőtejszínnel, majd megszórom vágott petrezselyem levéllel.
Párolt rizzsel, vagy risztésztával kiadós egytálétel. Diétában jól használható.

Nincsenek megjegyzések: