A csirkemájakat egyenként belegöngyölöm a bacon szalonnába, majd lefóliázott tepsiben megsütöm 180 fokon kb 15 percig. Ezt követően leveszem a főliát és még 5 percig pirítom.
A májat nem kell sózni, mert a szalonna sós, és a májat amúgy is jobb a végén sózni, akkor nem lesz kemény
5 megjegyzés:
Bocsánat, hogy máris beledumálok.... De ezt a barátnőm úgy csinálja, hogy a májakat megszórja majorannával, a bacont pedig vékonyan megkeni mustárral. Nyami... Próbáld ki úgy is!!!! :) :)
Nagyon jó, hogy beledumálsz....ez nagyon jó tipp, köszönöm szépen, legközelebb így lesz :)
A Kedvesemnek ez az egyik kedvenc reggelije...legközelebb ki fogom próbálni azzal a módszerrel is amit javasoltál, és mégegyszer köszönöm...minden ötletet, javaslatot szívesen fogadok. Nem vagyok egy konyhamágus, csak szeretek főzni :)
Szerintem ez nem is a Te blogod Anyus! Túl sok itt a hús... :-P
Bafki, nyáladzok itt...
Igenis az enyém, ne feledd, hogy egy Piranhára főzök. wehehe :D:D:D
Megjegyzés küldése