Hozzávalók (1 személy részére): 3 rózsa tagliatelle tészta, 15 dkg garnélarák (mindig a fagyasztottat veszem), fokhagyma, bors, olívaolaj, chili paprika, citromlé (pár csepp), reszelt paremzán sajt.
A tésztát sós vízben kifőzőm "al dente", majd lecsöpögtetem. Egy kisebb serpenyőben olívaolajat hevítek, majd beledobom a rákokat, pár perc kevergetés után az apróra zúzott fokhagymát, a finomra aprított chili paprikát, és a borsot is. 2 percig még keverem, majd enyhén sózom és rácsöpögtetek pár csepp citromot. A garnélákat a tészta tetejére halmozom, és megszórom reszelt parmezánnal.
A tésztát sós vízben kifőzőm "al dente", majd lecsöpögtetem. Egy kisebb serpenyőben olívaolajat hevítek, majd beledobom a rákokat, pár perc kevergetés után az apróra zúzott fokhagymát, a finomra aprított chili paprikát, és a borsot is. 2 percig még keverem, majd enyhén sózom és rácsöpögtetek pár csepp citromot. A garnélákat a tészta tetejére halmozom, és megszórom reszelt parmezánnal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése