Hozzávalók: mélyhűtött tengeri halfilé ( aki olyan szerencsés, hogy frisset tud venni, ne tartsa magát vissza az élménytől) só, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj a kisütéshez.
Elkészítése: Először is kiengedem a mélyhűtött halfilét, majd jól lecsepegtetem, sőt én még enyhén ki is nyomkodom belőle a nedvességet. Miután az előkészületek megvannak, felcsíkozom a halhúst és enyhén sózom. Tényleg nem kell nagyon, de egy pici sót elbír. Aztán a szokott módon panírozom és kisütöm bő olajban, majd jól leitatom róla papírtörlővel a felesleges olajat.
ha jó munkát végzünk pár perc múlva ez a látvány fogad :)
2 megjegyzés:
Még sosem csináltam itthon halrudacskát, ki kell próbálnom, kicsi lányom szerintem odalenne érte.
Szerintem finomabb mint a bolti változat :):) Legalább tudod mi van benne:)
Megjegyzés küldése