2011. június 8., szerda

sajtos rúd

Sajtos rúd, Marisom módra.   Hozzávalók: 1 kg liszt, 2 egész tojás, 2 dl tejföl, 3 tk só, 35 dkg vaj, vagy margarin, 20 dkg reszelt sajt, 1 cs. sütőpor. A hozzávalókat összegyúrom, és azonnal kinyújtom. A tetejét megkenem tojással, majd megszórom tetszés szerint, valamivel és 200 fokos sütőben aranybarnára sütöm. Állítólag ropogós marad, kíváncsi vagyok rá. Most csak egy kis adagot sütöttem, a többit majd holnap, ha mégsem maradna ropogós, ne maradjak szégyenben. :)



4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Vizicsibe!

Hogy sikerült a sajtos rúd? Kíváncsi vagyok, ropogós maradt-e?
Ha lesz erre való időm, holnap én is kipróbálom, a képen nagyon guszták.

Kriszta

Lazac írta...

Szia Kriszta!

Érdemes megsütni, finom ropogós maradt még 2 nap múlva is...aztán elfogyott. :):)

Marianna írta...

Köszönöm a receptet, elkészítettem fincsi!!! :)

Lazac írta...

Marianna!

Örülök neked:):)