Barackos ananászos csirke
A Vidék Íze c. újságban találtam ezt a receptet, és annyira megtetszett.
nem csalódtam benne, isteni az íze.
|
Hozzávalók : 60 dkg csibemell, 4 db őszibarack, 1 kis ananász konzerv lecsepegtetve, 1 kisebb fej hagyma, só, bors, currypor, olaj ( az eredeti recept még zellerzöldet is ír, de én azt nem tettem bele) A csibemellet kisebb csíkokra vágtam, a hagymát felkockáztam a barackot meghámoztam, feldaraboltam, az ananászt leszűrtem. A hagymát az olajban megpirítottam, majd rádobtam a csibemellet, azzal is sütöttem. Később mehet hozzá a barack is. Ha nem engedne elég levet, akkor egy kevés vizet kell alá önteni. Fedő alatt megpároltam, sóztam, borsoztam, megszórtam curryporral és hozzáadtam a lecsöpögtetett ananászt. Készre főztem, és petrezselymes rizzsel tálaltam. |
4 megjegyzés:
Nagyon jól hangzik a receptje.Lehet, hogy kipróbálom.
kkati
Szerintem nem fogod megbánni. :)
Megcsinaltam ma vacsira ezt a receptet, nagyon finom lett! En raktam bele aprora vagott zeller szarat is, nekem izlett. :) koszi szepen
Kedves Nóra, örülök ennek és igen, én is mindig kísérletezek a különböző receptekkel:)
Megjegyzés küldése