2014. október 11., szombat

falatkák

Hozzávalók : bolti pogácsa 4 db, 4 szelet szűzpecsenye, kalamata olajbogyó, fetával töltött marinált paprika, friss oregano, olíva olaj, sertéssült fűszerkeverék.

Elkészítése : a szűzpecsenye szeleteket késlapjával kicsit kilapítom és megszórom a fűszerkeverékkel, megkenem olíva olajjal és félreteszem fél órára. A grillserpenyőt felforrósítom és a pihentetett hús szeleteket megsütöm mindkét oldalán, kicsit hagyom pihenni a sütés után. A pogácsákat kettévágom, majd a vágott felükkel a grill serpenyőbe teszem, kicsit megpirítom. A húst ketté vágom, mindegyik fél pogácsára fektetek egy szeletet, teszek minden hús szeletre egy karika fetával töltött marinált paprikát és egy félbevágott, kimagozott kalamata olajbogyót. Végül megszórom a friss oregánóval.

Nincsenek megjegyzések: