Mindent megvettem hozzá, aztán jól megcsináltam. :)
A tésztát nem magyarázom el, hogy kell kifőzni. :P :)
A mindenféle herkentyűt meg ömlesztve forró olívaolajba dobtam, miután pár perc alatt megsült, fűszereztem sóval, fehér borssal, citromlével, babérlevéllel, csili paprikával, fokhagymával. Aztán csak ráhalmoztam a tésztára....a folytatás úgy hangzik, hogy nyammi. :):)
6 megjegyzés:
A tészta mitől fekete??? Algás? Vagy csokis ???
És ez a név ! Pucc, flanc, cicoma, mondotta annó egy ismerős:)
gondaanyu!
Ezt a tésztát így lehet kapni, tintahal tintája miatt ilyen fekete.
Na hja, írhattam volna azt is, hogy tintahalas tészta tenger gyümölcseivel, de néha kell a flanc. :):):)
spagettim volt fekete, igen, tintahalas ))))
Mk!
És tök jó, ugye? :)
na a pasimnak magyarázhatom, hogy kell kifőzni :):):)
Nagyon szép lett az új design :)
Köszi Elf! :):)A pasid egy csomó más dolgot tud jól :):)
Megjegyzés küldése