2010. augusztus 4., szerda

pasta al nero di seppia i frutti di mare

Mindent megvettem hozzá, aztán jól megcsináltam. :)
A tésztát nem magyarázom el, hogy kell kifőzni. :P :)
A mindenféle herkentyűt meg ömlesztve forró olívaolajba dobtam, miután pár perc alatt megsült, fűszereztem sóval, fehér borssal, citromlével, babérlevéllel, csili paprikával, fokhagymával. Aztán csak ráhalmoztam a tésztára....a folytatás úgy hangzik, hogy nyammi. :):)

6 megjegyzés:

gondaanyu írta...

A tészta mitől fekete??? Algás? Vagy csokis ???

És ez a név ! Pucc, flanc, cicoma, mondotta annó egy ismerős:)

Lazac írta...

gondaanyu!

Ezt a tésztát így lehet kapni, tintahal tintája miatt ilyen fekete.

Na hja, írhattam volna azt is, hogy tintahalas tészta tenger gyümölcseivel, de néha kell a flanc. :):):)

Málna konyhája írta...

spagettim volt fekete, igen, tintahalas ))))

Lazac írta...

Mk!

És tök jó, ugye? :)

Elf írta...

na a pasimnak magyarázhatom, hogy kell kifőzni :):):)

Nagyon szép lett az új design :)

Lazac írta...

Köszi Elf! :):)A pasid egy csomó más dolgot tud jól :):)