Garnéla roston
Hozzávalók : fél csomag mélyhűtött garnéla, só, fehérbors, fokhagyma, citrom, olívaolaj
A garnélákat először is felengedem fagyott állapotukból. :) Ezután sózom, borsozom, rányomkodok 2 gerezd fokhagymát, fél citrom levét és 1 kanál olívaolajat. Ezzel jól összekavirtyolom, majd állni hagyom a pácban, még 1 órát. Ezt követően teflon serpenyőben hirtelen megsütöm mindkét oldalát, és kész. :)
Jól megettem :):) Bocsi Béb.
4 megjegyzés:
Brühühühühü! Már Te se szeretsz... :-(
Na végre!
Már vagy egy fél órája kísérletezek, hogy beengedjen ide is:):) Pedig ez nem is klubbos:)
Na, szóval, de igenis szeretlek, ezért is írtam ki, hogy ne nézd meg! Viszont magamat is szeretem, ezért is csináltam meg vacsira :):)
És még képes voltam, egyedül leülni és gyertyát is gyújtani és úgy megenni! :):)
És ülj fel az első buszra, és gyere ide, megcsinálom neked a másik felét :):):)
Gyertyát is gyújtunk?
A kérdésem csak egy: van fűtésed? :-P
Béb!
van, és ma vettem ég egy csomag garnélát a biztoság kedvéért. :):)
Megjegyzés küldése