Ezt a gyors és egyszerű édességet a minap gesztenyénél láttam.
A marcipánmasszát ( 25 dkg) összegyúrom kissé vizes kézzel. Az apróra vágott, aszalt sárgabarackot ( kb 10 dkg) beáztattam előbb már, Captain Morgan rumba, majd belegyúrtam a marcipánmasszába. 1 órára hűtőbe tettem. Ezt követően sütőpapír között kinyújtottam 1 cm vastagra, és felvágtam kisebb kockákra. Étcsokit ( 15 dkg) olvasztottam gőz felett, majd ebbe az olvadékba forgattam egyenként a kockákat. A tetejét vékonyra szeletelt aszalt sárgabarackkal díszítettem. Elfogyott. :):):)
5 megjegyzés:
Azt kihagytad, h előtte lenyalogattad a csokit a marcipánmasszáról. :-P
Amúgy épp most tömöm: ISTENI!
Csibe!
Nagyon klassz!
Nálunk is csak pár percig tartott :-)))
A blogol nem műkszik egész nap:-(((
Remélem rendbe jön, mert nem mentettem le az oldalamat :-((
Ügyes vagy!
Pár nappal ezelőtt én is elkészítettem, egyesével becsomagoltam és próbáltam eldugni. A családom minden tagja igen leleményes, így hamarosan felfedezték a dugi-helyeket:)
Gabi!
Legalább ismét el lehet készíteni. :):)
gesztenyém!
Most már jó, és mentsd le a receptjeidet, mert nagyon nagy kár lenne azért a sok-sok finomságért, és szépségért.
Béb!
nem nyaltam!!!! lefejtettem. :):):) persze kicsi azért így is belekerült. :):)
Megjegyzés küldése