A hagyományosan készülő székelykáposztától abban különbözik, hogy csirkehússal főztem, és nem habartam be.
Hozzávalók : 4-5 csirkecomb, fél kg savanyúkáposzta, hagyma, fokhagyma, só, piros őrölt paprika, olaj.
A csirkecombokból a hagyományos módon pörköltet készítek. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadom a savanyúkáposztát. ( Ha nagyon savanyú, előbb vízben jól átmosom)
Együtt főzöm még vagy fél órát, amig el nem fől a leve. Tejföllel tálalom.
3 megjegyzés:
Az ilyen kajákat nagyon szeretem,finom,és még nem is hízlal(na persze csak módjával :) :) )
A kedvencem. Egy hétig minden nap meg tudnám enni.
Kiskakukk
Kiskakukk!
Én is nagyon szeretem :):)
Andi!
Ezt most én is diétásnak szántam :)
Megjegyzés küldése