mogyoróvajas csokis kosárkák
hozzávalók: 15 dkg mogyoróvaj, 2-3 evőkanál darált keksz, 2 evőkanál porcukor, 10 dkg étcsoki, 10 dkg tejcsoki.
A csokikat vízgőz felett megolvasztom, majd belekeverem a többi hozzávalót is, csomómentesen elkeverem, majd kis papírkosárkákba töltöm, kb 5 mm magasságban.
hozzávalók: 15 dkg mogyoróvaj, 2-3 evőkanál darált keksz, 2 evőkanál porcukor, 10 dkg étcsoki, 10 dkg tejcsoki.
A csokikat vízgőz felett megolvasztom, majd belekeverem a többi hozzávalót is, csomómentesen elkeverem, majd kis papírkosárkákba töltöm, kb 5 mm magasságban.
meggyel töltött gesztenyegolyók
hozzávalók: 25 dkg gesztenyemassza, 3-4 evőkanál darált keksz, kevés rum, 1 evőkanál porcukor, 1-1 meggyszem a golyók közepébe. szitált kakaópor a forgatáshoz.
A masszát összegyúrjuk a porcukorral, keksszel, és a kevés rummal. Kis golyókat formázunk belőle, aminek a közepébe meggyszemet teszünk, majd kakaóporba meghengergetjük.
hozzávalók: 25 dkg gesztenyemassza, 3-4 evőkanál darált keksz, kevés rum, 1 evőkanál porcukor, 1-1 meggyszem a golyók közepébe. szitált kakaópor a forgatáshoz.
A masszát összegyúrjuk a porcukorral, keksszel, és a kevés rummal. Kis golyókat formázunk belőle, aminek a közepébe meggyszemet teszünk, majd kakaóporba meghengergetjük.
4 megjegyzés:
igen jól néznek ki)))))
én azt a gesztenyéset sütöm, amit Kolosnak vittél anno az oviba... az felülmúlhatatlan..........
Jól teszed bébi, mindenkinek azt ami bevált :):)
Cameron,
köszi, azóta már túl vagyok néhány raklap másik sütin is :)
Megjegyzés küldése