Hozzávalók: 60 dkg csirkemellfilé, 1 kis pohár natúr joghurt,1 kk kurkuma, 1 gerezd fokhagyma, 1 cs petrezselyemzöld, 1 ek méz, 1 ek olívaolaj,olaj a sütéshez.
A körethez, 30 dkg rizs, 3 őszibarack ( vagy konzerv barack apróra vágva, petrezselyemlevél, vagy menta, 2 dkg vaj, só.
Elkészítése: A sütés előtt 1 nappal be kell pácolni a húst, a fenti hozzávalókból készített öntetbe. Amikor készítjük, akkor lassú tűzön 10-10 percig sütjük a húsokat mindkét oldalukon, hogy jó szaftosak maradjanak belülről.
A rizst megfőzzük a szokott módon. Az őszibarackokat felkockázzuk, majd kevés vajon megfuttatjuk, összekeverjük a rizzsel, megszórjuk a zöldfűszerrel.
A receptet a Vidék Íze júliusi számában találtam.
4 megjegyzés:
ez igen jól hangzik...és látszik))))
finom is volt, meglepően mentek egymáshoz az ízek.:)
Tisztelt Szerkesztő!
A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.
Az együttműködését előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Kovács Zsolt, Projektvezető
iNNOField Kft
Kedves Zsolt, már megbeszéltük levélben.:):)
Megjegyzés küldése