Tettem pár kísérletet, meg be is szereztem hozzá pár kelléket, Málna segítségével...aztán majd karácsonykor pepecselek velük. :)
Most bezsebeltem a családom és a kollégák dicséretét ezekért a finomságokért, majd folyt köv. :)
A bonbonok így készültek, aztán a krém, amivel megtöltöttem őket, már saját alkotás.
Karamellás krém: 10 dkg fehér csoki, 5 kanál tejszín,3 dkg vaj, 2 tk karamellszirup
A tejszínt felforraltam, belekevertem a fehér csokit, hagytam elolvadni benne, majd a vajat is hozzátettem, a karamell sziruppal habosra kevertem, teljesen lehűtöttem, mielőtt beletöltöttem volna a csokiformákba.
Gesztenyés krém : 5 kanál tejszínt kemény habbá vertem, megolvasztottam 5 dkg fehér csokit mikróban, folyamatoan kevergetve, majd hozzátettem 15 dkg finom gesztenyemasszát és 2 tk rumot. Az egészet nagyon homogénné kevertem, és beleforgattam a tejszínhabot. Ezzel a könnyű krémmel töltöttem meg a szivecskéket és lezártam a maradék csokival. Már nincs belőlük. :)
6 megjegyzés:
Ez a rózsás forma is a Gasztroshopból van ?
Én most egy mentáshoz fogtam hozzá.
Szépek a szíveid:)
A rózsásat és a szivsckéset is Málna vette nekem, nem tudom hol. :):):)
Ilyen rózsásat szeretnék én is, majd Málnát kifaggatom:-))
Nekem ő vette :):) a Siliconmart terméke :)
Nagyon profi bonbonjaid vannak, negkostolnam :)
Erinacea
Itt irulok pirulok, hogy engem profinak neveztél....hát, nagyon szépen köszönöm. :)
Én meg hozzád járok tanulni :):)
Megjegyzés küldése