2009. szeptember 30., szerda

nomen est omen :)


Lazac steak salátaágyon
Hozzávalók : 2 szelet mélyhűtött lazacfilé ( Spar)
olívaolaj, só, bors, kapor
A lazacot bepácolom a fűszerekkel, olívaolajban
megszórom kaporral és állni hagyom amig kiolvad
Aztán hirtelen megsütöm egy teflonserpenyőben mindkét oldalát.
A salátát megmosom, leveleire szedem, a hagyományos önetetet készítem hozzá.
A halat pedig a natur salátalevélen tálalom pár citromkarikával.

5 megjegyzés:

Béb írta...

Feléled a fagyit? Addig örülök, míg garnélát nem látok itt... :-P

linbori írta...

Hihi nomen est omen? Mi köze a vizicsibének a lazachoz? :D:D:D:D

Lazac írta...

Béb!

Tegnap este már keresnem kellett fagyasztókat, ahova be tudok pakolni...ma azért megcsinálom az egyik csomag garnélát is, ennyi megjár nekem :):):)

linbori!

Hát mit tudom én4 *szemét forgatja* :):):)

gondaanyu írta...

Vizicsibe a vad kannibál :):)

Én egyszer ettem lazacot, lehet hogy nem az igazi recept volt, majd próbálkozom újra.
Szépen mutat a tányérodon.

Lazac írta...

gondaanyu!

Én már többször is ettem, igazán eddig csak egy helyen ízlett igazán, de ez tegnap nagyon. Elfogult vagyok magammal, ahogy főzök azt szeretem :):):)