2010. augusztus 4., szerda

pasta al nero di seppia i frutti di mare

Mindent megvettem hozzá, aztán jól megcsináltam. :)
A tésztát nem magyarázom el, hogy kell kifőzni. :P :)
A mindenféle herkentyűt meg ömlesztve forró olívaolajba dobtam, miután pár perc alatt megsült, fűszereztem sóval, fehér borssal, citromlével, babérlevéllel, csili paprikával, fokhagymával. Aztán csak ráhalmoztam a tésztára....a folytatás úgy hangzik, hogy nyammi. :):)

6 megjegyzés:

  1. A tészta mitől fekete??? Algás? Vagy csokis ???

    És ez a név ! Pucc, flanc, cicoma, mondotta annó egy ismerős:)

    VálaszTörlés
  2. gondaanyu!

    Ezt a tésztát így lehet kapni, tintahal tintája miatt ilyen fekete.

    Na hja, írhattam volna azt is, hogy tintahalas tészta tenger gyümölcseivel, de néha kell a flanc. :):):)

    VálaszTörlés
  3. spagettim volt fekete, igen, tintahalas ))))

    VálaszTörlés
  4. na a pasimnak magyarázhatom, hogy kell kifőzni :):):)

    Nagyon szép lett az új design :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi Elf! :):)A pasid egy csomó más dolgot tud jól :):)

    VálaszTörlés