tag:blogger.com,1999:blog-20900032107034723.post727013559928622246..comments2023-11-30T12:01:25.492+01:00Comments on Vizicsibe konyhája: rózsafánkUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-20900032107034723.post-54959783987083553312015-10-16T05:50:57.926+02:002015-10-16T05:50:57.926+02:00Ez meglehetősen nagy lesz és lehet többet is sütni...Ez meglehetősen nagy lesz és lehet többet is sütni belőle. Az első kísérletnél 20 dkg liszttel csináltam, persze az arányok változtatásával és akkor 8 db-ot sikerült sütnöm. Tegnap 30 dkg liszttel, 3 tojással stb...készítettem és 15 db jött ki belőle. Sajnos a tészta egy részét mindig ki kell önteni, azaz megy a lefolyóba, mert amikor már nem lehet megmártani benne a formát, akkor azt már nem tudom felhasználni. Persze süthetnék belőle lepénykéket még, de az már nem olyan buli, mint ezt a fánkot sütni.:)Lazachttps://www.blogger.com/profile/03357441843961069031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20900032107034723.post-52582907378924066102015-10-15T15:34:42.360+02:002015-10-15T15:34:42.360+02:00ez egy nagy, vagy inkább kisebb és többet kell bel...ez egy nagy, vagy inkább kisebb és többet kell belőle sütni? "antisüteménysütö" okos kérdését olvashattad ))))Marika nénihttps://www.blogger.com/profile/11559325248511306081noreply@blogger.com