tag:blogger.com,1999:blog-20900032107034723.post2635728607389593997..comments2023-11-30T12:01:25.492+01:00Comments on Vizicsibe konyhája: spárgaszezonUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-20900032107034723.post-33363301694928157322015-05-18T19:42:36.995+02:002015-05-18T19:42:36.995+02:00köszönöm :) köszönöm :) pitypanghttps://www.blogger.com/profile/14080801015974986783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20900032107034723.post-38058239940918465212015-05-18T06:24:05.531+02:002015-05-18T06:24:05.531+02:00Andi, én mindig zöldet veszek, mert azt szeretem. ...Andi, én mindig zöldet veszek, mert azt szeretem. A fehéret úgy tudom meg kell hámozni, zöldséghámozóval egészen a rügyig. A zöldet én csak eltöröm és megmosom. Ahol a síp eltörik onnan nem fás a növény, így ha szép hosszúak maradnak, akkor nagyon friss. Minél feljebb törik el a síp, annál régebben lett leszedve. A mosást követően főzöm meg, vagy mint tegnap panírozom be. Nem kell sokáig főzni kb 3-5 perc az optimális ideje.Lazachttps://www.blogger.com/profile/03357441843961069031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20900032107034723.post-10445216469303678062015-05-17T21:09:06.616+02:002015-05-17T21:09:06.616+02:00spárgát még sosem készítettem,nem is ettem,valahog...spárgát még sosem készítettem,nem is ettem,valahogy nem tudom rávenni magam :/ honnan lehet tudni,hogy friss a spárga,és mit kell vele tenni,meg kell pucolni? :Opitypanghttps://www.blogger.com/profile/14080801015974986783noreply@blogger.com