2011. december 9., péntek

bonbonok

Ezt csak azért, mert megígértem. :)
Amarena meggyel ( mezeiül: koktélcserkóval) fehércsoki ganache-sal ( mezeiül: tejszínes csokikeverék) és vörösboros aszalt szilvával-marcipánnal töltött csokik.
Mindent, amit tudni akarsz a bonbonokról, megtalálod a kedvenc oldalamon .

6 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy csináltál fehér csokis külsejű bonbont is. Hogy olvasztod meg a fehéret ? az agyam eldobom, kemény marad, ha vajat teszek hozzá akkor még keményebb lett, étolaj se igazán használt. Lett belőle trüffel:(
    De van egy új könyvem csupa jó recepttel és a bevonat fehércsoki. Mit kell másként csinálni ?

    VálaszTörlés
  2. A fehér csokit mindig mikróban olvasztom meg. A legalacsonyabb fokozaton és szinte percenként megnézem. Ha keveset hagyom bent, nem lesz folyós, ha sokáig akkor megég...szóval arra sokkal jobban oda kell figyelni mint a barnákra.
    Amikor megolvadt akkor szinte azonnal elkeverem kókuszzsírral ( vagy 1 db kávétejszínnel)aztán már lehet vele dolgozni.

    VálaszTörlés