
A pulykaszárnyakat már tegnap este bepácoltam az alábbi keverékkel.
Pár rozmaring ágról lehúztam a leveleket és apróra vágtam, összetörtem pár gerezd fokhagymát, összekevertem mindezt sóval, fehér borssal, olívaolajjal, és a húst beleforgattam. 1 éjszakára a hűtőbe tettem.
Ma elővettem a római tálat, beletettem a bepácolt husokat, és felöntöttem 3,5 dl fehérborral. 1,5 órán át, 200 fokos sütőben sütöttem a húst lefedve, majd még 1 órát fedő nélkül. Mielőtt végleg kivettem a sütőből, hozzáöntöttem 1,5 dl főzőtejszínt.
Köretként krokettet, párolt brokkolit és sárgarépát adtam.
Finomakat főztél !
VálaszTörlésKöszönöm:):) Te is nagyon :):)
VálaszTörlésIlyet fogok én is készíteni!! :)
VálaszTörlésNagyon egészségesen főzöl (nem csak Te, hanem a kajád is!:).
VálaszTörlésKiskakukk
Kiskakukk!
VálaszTörlésIgyekszem :):) Téli időszakban jóval kevesebbet mozgok, valahol meg kell fogni :):)
Andi!
Akkor jó :):):)