2009. október 14., szerda

Béb ne nézzen ide!


Garnéla roston
Hozzávalók : fél csomag mélyhűtött garnéla, só, fehérbors, fokhagyma, citrom, olívaolaj
A garnélákat először is felengedem fagyott állapotukból. :) Ezután sózom, borsozom, rányomkodok 2 gerezd fokhagymát, fél citrom levét és 1 kanál olívaolajat. Ezzel jól összekavirtyolom, majd állni hagyom a pácban, még 1 órát. Ezt követően teflon serpenyőben hirtelen megsütöm mindkét oldalát, és kész. :)
Jól megettem :):) Bocsi Béb.

4 megjegyzés:

  1. Brühühühühü! Már Te se szeretsz... :-(

    VálaszTörlés
  2. Na végre!

    Már vagy egy fél órája kísérletezek, hogy beengedjen ide is:):) Pedig ez nem is klubbos:)

    Na, szóval, de igenis szeretlek, ezért is írtam ki, hogy ne nézd meg! Viszont magamat is szeretem, ezért is csináltam meg vacsira :):)
    És még képes voltam, egyedül leülni és gyertyát is gyújtani és úgy megenni! :):)
    És ülj fel az első buszra, és gyere ide, megcsinálom neked a másik felét :):):)

    VálaszTörlés
  3. Gyertyát is gyújtunk?
    A kérdésem csak egy: van fűtésed? :-P

    VálaszTörlés
  4. Béb!

    van, és ma vettem ég egy csomag garnélát a biztoság kedvéért. :):)

    VálaszTörlés