2009. szeptember 30., szerda

nomen est omen :)


Lazac steak salátaágyon
Hozzávalók : 2 szelet mélyhűtött lazacfilé ( Spar)
olívaolaj, só, bors, kapor
A lazacot bepácolom a fűszerekkel, olívaolajban
megszórom kaporral és állni hagyom amig kiolvad
Aztán hirtelen megsütöm egy teflonserpenyőben mindkét oldalát.
A salátát megmosom, leveleire szedem, a hagyományos önetetet készítem hozzá.
A halat pedig a natur salátalevélen tálalom pár citromkarikával.

5 megjegyzés:

  1. Feléled a fagyit? Addig örülök, míg garnélát nem látok itt... :-P

    VálaszTörlés
  2. Hihi nomen est omen? Mi köze a vizicsibének a lazachoz? :D:D:D:D

    VálaszTörlés
  3. Béb!

    Tegnap este már keresnem kellett fagyasztókat, ahova be tudok pakolni...ma azért megcsinálom az egyik csomag garnélát is, ennyi megjár nekem :):):)

    linbori!

    Hát mit tudom én4 *szemét forgatja* :):):)

    VálaszTörlés
  4. Vizicsibe a vad kannibál :):)

    Én egyszer ettem lazacot, lehet hogy nem az igazi recept volt, majd próbálkozom újra.
    Szépen mutat a tányérodon.

    VálaszTörlés
  5. gondaanyu!

    Én már többször is ettem, igazán eddig csak egy helyen ízlett igazán, de ez tegnap nagyon. Elfogult vagyok magammal, ahogy főzök azt szeretem :):):)

    VálaszTörlés